TÜRKBÜKÜ MODERN

Bir emlak firması için Türkbükü Mevkiinde yaz kış yaşanabilecek bir konut elde etmek amacıyla tasarlanmıştır. Proje alanı, Türkbükü koyuna hakim, düz bir arazide konumlanmıştır.
Bina deniz ve havuz manzarasını bütünleştiren bir konumda tasarlanmıştır. Bu görsel zenginlik yaratırken aynı zamanda, batı güneşinin yatay etkisine açık hale gelmektedir. Tasarım bu kurgu etrafında oluşturulurken, geniş teras saçakları gölgeli alanlar oluşturmak için kullanılmıştır.. Yaşam içten dışa doğru kurgulanmış ve günlük hayat havuz başında gölgelikli terasa taşınmıştır.
Bodrum yapı modeline öykünen, Dikdörtgen bir yapı formu, zeminde geniş kullanım, yaşamı terasa taşıyan, için dış, dışın iç olduğu bir tasarım anlayışının modern yansıması kullanılmıştır.


TÜRKBÜKÜ MODERN

İs created for a estate company which make possible to live in summer and winter in Türkbükü. The project is located at the Türkbükü Bay on a flat area. 

The project puts sea and pool view together. This creates a view richness and also opens it to the west sun. The design is affected by these points. Living is planned from inside to outside, daily life will occur at the pool and shady terrace.
Based on the Bodrum building style, rectangle building form, wide ground floor using, living leading to the terrace. İnside to outside, outside to inside, modern style of living.